TomarWonen is van mening dat wonen een thuis hebben is. Een plek waar U Uw eigen vorm aan kan geven door inrichting en aankleding. Zo wordt het appartement werkelijk iets van U. Het wordt een eigen plekje waar veiligheid ervaren kan worden, waar U kunt zijn wie U wilt, waar U kunt doen wat U wilt.

De omgeving
Houdt U van het dorpse karakter en de rust van de natuur? TomarWonen ligt aan de rand van Oudenbosch in de omgeving van bos en weilanden. Ook ligt op een steenworp het leuke centrum van deze Brabantse plaats. TomarWonen heeft een eigen beschermde tuin waarin bewoners geheel vrij en zelfstandig kunnen bewegen.  De tuinen worden centraal vanuit TomarWonen goed onderhouden maar bieden ook de mogelijkheid om zelf te tuinieren.

De woning
Het complex van TomarWonen bestaat uit 15 zelfstandige appartementen met een grootte van 35 m2 tot 60 m2. De appartementen worden standaard ongestoffeerd en niet gemeubileerd verhuurd zodat U zelf de ruimte heeft om Uw woning in te richten. Wel zijn ze voorzien van een intercomsysteem, alarmering, brand-rookdetectie en aansluiting voor telefoon, televisie en internet. De appartementen zijn volledig rolstoel toe- en doorgankelijk.  De openbare ruimtes zijn vrij toegankelijk en zijn sfeervol ingericht met veel nostalgische elementen.