TomarWonen combineert wonen met service, verzorging en verpleging voor ouderen met een dementie. Sfeervolle en comfortabele appartementen in een kleinschalige en beschermde woonomgeving.

Bij TomarWonen blijft U zoveel en zolang mogelijk zelfstandig, eventueel samen met uw partner, met behoud van eigen regie over Uw leven zoals U gewend was of wenst. 24 uur per dag is er kwalitatief goed opgeleid personeel, gespecialiseerd in dementie, aanwezig.Naast de privacy van Uw eigen woning, die U naar eigen wensen mag inrichten, zijn er ook verschillende gemeenschappelijke ruimtes zoals de huiskamer, eetkamer, woonkeuken en de tuin.

Alles en iedereen staat bij TomarWonen in dienst van het welzijn van de bewoners. Samen met U creëren wij een comfortabele en veilige leefomgeving. Een plaats waar U graag wilt zijn!
Naast de zorg en het wonen biedt TomarWonen ook de services die zijn gericht op uw persoonlijke behoeften en levensstijl.

Gezellig eten en drinken
De maaltijden worden bereid door onze medewerkers die hierbij dagverse producten gebruiken. Al het drinken, met uitzondering van gedestilleerde dranken, zijn inbegrepen. Wanneer u graag betrokken wordt bij het bereiden van de maaltijden is dat mogelijk. Daarnaast kunt u zelf aangeven wat u lekker vindt en zullen wij deze wensen zoveel als mogelijk nastreven. Iedere maaltijd is een speciaal moment. Niet alleen lekker eten, maar ook de ambiance moet kloppen. Een lekker wijntje bij het eten?  Natuurlijk!

Een schone omgeving
De vloeren van de appartementen worden één keer per week gestofzuigd of gedweild. Dagelijks wordt het sanitair gereinigd en de was en het strijken gedaan. Ook zijn er een klusjesman en een tuinman aanwezig voor huis & tuin. Wanneer u graag in de tuin bezig bent of wilt helpen bij klusjes is ook hier ruimte voor.

Vervoer
Indien er direct vervoer gewenst is wordt dit door TomarWonen geregeld. Naast dit vervoer is er ook een busje en/of auto beschikbaar voor vervoer van personen en boodschappen.

Overige diensten
Naast de bovenstaande diensten kunnen wij aanvullend ook in andere diensten voorzien, zoals bijvoorbeeld: medisch en paramedische diensten,  geur- en aroma therapie, culturele uitstapjes, een kapper en een visagiste. Ook het stofferen, ontruimen en het schilderen van de appartementen kan gedaan worden. Voor deze aanvullende diensten wordt separaat een vergoeding gevraagd.